Sus
Despre În Sandale

Despre mine

SALUT, EU SUNT RAMONA! 🙂

Sunt un pic timidă, dar încă sper că experiența călătoriilor va reduce asta. Și pe deasupra, sunt și fricoasă – mă sperie tot: zborul cu avionul, valurile mari, înălțimile și întunericul, străduțele și locurile pustii, marea noaptea, păianjenii, și, uneori, oamenii. Însă, încerc mereu, să depășesc aceste temeri și să mă bucur de experiențe frumoase și dătătoare de povești.

Totodată sunt o optimistă convinsă.  Văd întotdeauna partea plină a paharului. Gogoașa, și nu gaura acesteia. Și, dacă tot a luat foc casa, măcar să ne încălzim.

SCOPUL MEU ESTE SĂ RÂD, ASTA ÎMI PLACE SĂ SPUN DES!

Sunt mii de lucruri care mă încântă – culorile, vata de zahăr, sandalele, viața la cort, animalele pufoase, brățările, pastele, floarea soarelui și lavanda, fulgii de zăpadă, motivele tradiționale, cafeaua cu scorțișoară, beculețele, oamenii veseli și fericiți, muzica, prietenii mei, ginger beer-ul, anime-urile, vanilia, Björk, fantasy-urile, soarele, spaniola, să pot să ajut, amandinele, rochiile, nisipul, discuțiile aiurite și aberante, Van Gogh, sclipiciul, cărțile lui Murakami, filmele care mă fac să plâng, care mă fac să râd și un pic cele care mă sperie.

Dar cel mai tare iubesc călătoriile în care te miști continuu, în care nu desfaci niciodată cu adevărat rucsacul, căci în fiecare zi ești într-un alt loc, fără să îți pară rău de locul pe care l-ai părăsit, căci altul nou așteaptă să fie descoperit.

In Atacama, Chile. Afla despre mine.

Să îți placă să călătorești mi se pare un lucru by default; tuturor ne place să vizităm locuri noi. Sau să cunoaștem culturi îndepărtate, să gustăm preparate speciale, să fim inspirați de modurile diferite de viață, să intrăm în contact cu arta locală sau să testăm muzica și petrecerile neaoșe. Oricare ar fi motivele, toți iubim să călătorim, deci nu pot spune că am un hobby special.

Călătoriile mele nu-s nici atât de dese sau lungi, pe cât visez. Dar când se întâmplă totuși, îmi e tare drag de ele, și pun pasiune și fac research. Cred că nu este tocmai potrivit să mergi într-un loc fără să cunoști un pic de istorie. Sau fără să știi să te orientezi legat de cazare sau transport sau fără să încerci bunătățile locale. Recunosc, ideal ar fi să descoperi și să înveți treptat, în timpul călătoriei, însă, niciodată nu voi avea suficient timp.

IN SANDALE A APĂRUT PENTRU CĂ
NU VREAU SĂ UIT.

Îmi place să scriu și după, din când în când, să recitesc și să îmi amintesc. Apoi, m-am mai gândit că, poate, munca mea de documentare și micile mele experiențe pot fi de folos. Așa că, acesta este locul unde intenționez să împărtășesc poveștile mele de călătorie, informații și fotografii.

Sper să îl găsești util și să pot scrie constant.

Și una dintre urările mele preferate ??

May you be happy always