Sus
Cetatea Râșnovului

Mai de voie sau mai forțați, în ultima perioadă am început să călătorim mai mult în România! Și-am fost surprinși să descoperim ce locuri frumoase avem: lacuri superbe, trasee pitorești, orașe cu arhitectură surprinzătoare, sate de poză, cascade drăgălașe, plaje sălbatice, rezervație a biosferei sau case unde se zice că zânele locuiesc.

Așa că mi-a trebuit un pic de timp să decid cam care este pentru mine Destinația Anului 2021! Dar am ales Vadu. Vreme de 10 ani am mers aici aproape în fiecare weekend de vară. Este locul meu de fericeală, unde am iubit tot – răsăritul, sălbăticia, pustietatea, milioanele de stele, sunetul de valuri pe post de lullaby, vântul, împotmolirile în nisip, dormitul în cort.  

Vadu
Vadu

Este un sentiment de libertate incredibil, vei avea întotdeauna spațiul tău, pentru gândurile și gospodăria ta.

Și pentru toate bucuriile astea, mă simt chiar datoare să nominalizez locul ăsta special ca destinație a anului 2021!  

Al tău care este? Unde te întorci mereu cu drag și stare de spirit bună? De unde ai strâns amintiri frumoase?

Ai ocazia acum să te revanșezi și să răsplătești locul ăsta care a fost bun cu tine, nominalizând-ul în cadrul proiectului Destinația Anului în România!

Cabana Mălăiești
Cabana Mălăiești

Cum funcționează?

Mecanismul este simplu! Intri pe site-ul www.destinatiaanului.ro și nominalizezi locul care, în opinia ta, merită acest titlu! Te înregistrezi cu un email și numele tău.

Poți nominaliza o comună, un oraș sau o zonă de dimensiuni mai micuțe. Dar nu județe sau provincii istorice, gen Transilvania sau  Dobrogea.

Apoi, pe data de 4 iunie se spune stop vot. Dar nu și stop joc. Cele mai nominalizate 6 destinații vor fi finalistele competiției. Locurile astea vor fi documentate, vor fi vedete la televizor și-apoi, dintre acestea, se va desemna, după o cercetare amănunțită și un nou vot, destinația anului.

Lacul Bucura
Lacul Bucura

De ce să alegem destinația anului?

Pentru a face cunoscute cât mai multe locuri din România, pentru a genera discuții și aduce în lumină zonele atât de frumoase, mai vestite sau mai puțin cunoscute, pe care țara noastră le are. Pentru a încuraja turismul intern și pentru a genera interes pentru tradiții, istorie sau cultura locală. Pentru a ne cunoaște țara, o dată pentru dezvoltarea noastră, dar și pentru a o putea prezenta mai departe celor pe care îi întâlnim în călătoriile noaste!

Deci, ce destinație ai propus?  

Munții noștri
Munții noștri
Castelul Zânelor din Porumbacu de Sus
Castelul Zânelor din Porumbacu de Sus
Cascada Bigar
Cascada Bigar

Comentează ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.