Sus
Brașov

Anul trecut, când sufeream de lipsă de călătorii, am dat o fugă pentru un weekend în Brașov. Nu prea am documentat la momentul ăla, deși chiar ar fi meritat. Însă, cred că Brașov-ul s-a sesizat, așa că mi-a mai aranjat o vizită pentru anul ăsta. Ca să îi fac dreptate, aici un articol dedicat!

Brașov este clar unul dintre orașele mele preferate din țară. Are o poziție superbă, combinație de peisaje minunate construite de munții înconjurători și mituri internaționale care mișună prin regiunea Transilvaniei.

Clădiri colorate în Piața Sfatului, Brașov

Clădiri colorate în Piața Sfatului, Brașov

Este un oraș tare bine păstrat, verde, unde clădirile medievale și turlele gotice trăiesc în înțelegere cu blocurile sovietice și graffitiurile elaborate. Mai găsești aici bastioane și turnuri, biserici, școli și piațete – fiecare dintre ele demne de o oprire și câteva cadre alocate. Plus cafenele liniștite, restaurante cu mâncare de te lingi pe degete și baruri de unde nu te mai dai dus. Iar peste toate tronează un semn de inspirație hoollywoodiană, care să îți amintească din orice unghi de locul unde ești.

Pe lângă zidurile fortăreței Brașov

Pe lângă zidurile fortăreței Brașov

Străduță din Brașov

Străduță din Brașov

Locuri de vizitat în Brașov

Sunt multe obiective turistice în Brașov, cât și prin împrejurimi! Locurile astea îți asigură niște zile pline, dar unde poți să mai strecori totuși și câte un pic de relaxare. Le-am descoperit și noi la pas, cu AnaPedia în rol de ghid al orașului ce îi este casă.

1. Piața Sfatului, Brașov

Este o piațetă întinsă și chipeșă, fix în centrul istoric al Brașovului. Pe marginile ei stau aliniate umăr la umăr clădiri arătoase, renovate de curând, dar vechi de câteva secole. Istoria pieței include niște aspecte interesante și intrigante.

Cum ar fi existența aici a așa-zisului Stâlp al infamiei, unde erau judecate vrăjitoarele vremii sau unde se aplicau diverse pedepse corporale nelegiuiților. S-au întâmplat și o decapitare, dar să nu ne mai amintim acum de lucruri de-astea. Mai important este că aici a funcționat prima linie de tramvai mecanizat din țară. Și tot aici s-a deschis și prima farmacie din oraș, cu 1512 drept an de naștere.

Astăzi este loc perfect de lenevit, de uitat la oameni și, dacă se nimerește, de asistat la vreun concert. Este și locul unde se punea scena pentru șlagărele ce s-au auzit la Cerbul de Aur.

Piața Sfatului, Brașov

Piața Sfatului, Brașov

 2. Biserica Neagră

Pot să afirm lejer că Biserica Neagră este unul dintre cele cunoscute obiective turistice din România, nu doar din Brașov. Numele (și culoare) vine de la un incendiu care a afectat-o în 1689. Este cea mai mare clădire gotică din România, cu 89 de metri lungime și 38 de metri lățime. Poate să găzduiască, în același timp, până la 5.000 de persoane.

Biserica Neagră, Brașov

Biserica Neagră, Brașov

Ne-a povestit Ana și o istorioară tot din categoria „interesant și intrigant”. Pe una dintre laturile bisericii, undeva sus este o mică statuie a unui mic copil, într-o poziție de zici că stă să se arunce. Rumour has it că meșterul bisericii și-a angajat un ucenic care s-o dovedit așa de bun, că l-a întrecut pe maestru. Ros de pizmă, cel din urmă l-am împins pe învățăcel de pe biserică. Și apoi i-a făcut o statuie, ca să mai ostoiască din remușcări.

Altă legendă zice că ar fi fost un accident și că un copil venit să își viziteze tatăl la muncă s-a jucat pe schele, de unde a căzut. Oricum, statuia este destul de neobișnuită.

Biserica Neagră, Brașov

Biserica Neagră din strada principală

Biserica Neagră, Brașov

Turla bisericii de mai aproape

Și interiorul este impresionat și bine păstrat, cu un amvon și un altar care datează de câteva secole. Orga este însă piesa de rezistență, una dintre cele mai mari din Europa de Est, cu aproximativ 4000 de tuburi, 4 manuale cu câte 56 de taste și un pedalier cu 27 de taste, 76 de registre și dispune de 63 de registre sonore.

Nici nu știu exact ce înseamnă toate astea, dar par să transforme orga într-un element cu adevărat important. Plus că nu este doar piesă de muzeu, este încă funcțională. Zilnic se întâmplă aici concerte cu public.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei / adult. Mai multe detalii despre concerte și programul de vizitare sunt pe site-ul Biserica Neagră.

3. Strada Sforii

Și Strada Sforii este simbol. A fost construită ca scurtătură pentru intervențiile pompierilor, când era încă departe regula „carosabil de 7 m lățime”. Este pe locul 3 în topul celor mai înguste străzi din Europa, cu o lungime de 80 m și lățimea între 1.11 și 1.35 m.

Strada Sforii, Brașov

Strada Sforii, Brașov

Și este galerie de artă stradală de la un capăt la altul, cu numele artistic „Sfoara Brașovului”.  Mai exact s-a transformat în panou pentru texte și cugetări pentru oricine a avut un marker în poșetă. Îmi plac grafittiurile, mai ales când sunt complexe și elaborate și făcute cu plan, dar parcă mâzgăliturile astea nu mă emoționează prea tare. Mesajele sunt amuzante uneori, dar proiectul ar fi putut fi mai estetic implementat.

Pereții cu scrisuri de la Strada Sforii

Pereții cu scrisuri de pe Strada Sforii

Strada Sforii, Brașov

Un fel de wall de Facebook

Poți să vizitezi Strada Sforii oricând, noi am dat o tură și după miezul nopții. Surprinzător, nici atunci nu am fost singuri pe stradă. Este supravegheată video și gratuită.

4. Poarta Ecaterinei

Poveștile și înfățișările acestor construcții medievale mă duc mereu cu gândul la jocurile video cu care pierdeam muuult timp pe vreme când încă nu foloseam creme antirid.

Poarta Ecaterinei este una dintre porțile fortificației Brașovului, apărată de Breasla Croitorilor. Mult timp a fost singurul punct de intrare în oraș, din această arie. Asigura accesul în zona Schei și și-a luat numele de strada la al cărei capăt se afla.

Poarta Ecaterina, Brașov

Poarta Ecaterinei, Brașov

Poarta Schei, Brașov

Poarta Schei, Brașov

Turnul porții exterioare este singurul care a rămas până astăzi, în vremurile ei de glorie și funcționare găseai aici un complex de fortificații, adevărate fortărețe cu bastioane și turnulețe. Dar nici turnul contemporan nu este de lepădat, foarte fotogenic și completat de o grădină frumoasă, în partea exterioară.

Are și apucături artistice – se organizează aici expoziții diverse și ateliere culturale.

5. Pe lângă zidurile Brașovului

Brașovul a fost cetate fortificată, înconjurată de ziduri masive cu menirea de a apăra populația locuitoare împotriva invadatorilor. Dimensiunile acestor ziduri de apărare sunt impresionate – 3 km lungime, 12 m înălțime și grosime de 1,70 până la 2,20 m. Cu așa numere este și normal ca măcar o parte din aceste ziduri să rămână în picioare până astăzi.

De fapt, cred că ar fi rămas tot în picioare dacă nu ar fi fost dărâmate pentru a face loc expansiunii orașului. Nu poți merge efectiv pe zidurile rămase, însă te poți plimba pe aleea de după ziduri și poți vizita turnurile și bastioanele care îți ies în drum.

Turnul alb, de jos în sus

Turnul Alb, Brașov

Noi am urcat la Turnul Alb, de unde ai o vedere foarte frumoasă asupra orașului. Sunt 4 astfel de turnuri de observație, ridicate în afara zidurilor cetății. Cel Alb are o înălțime de peste 20 metri și trebuie să urci câteva trepte pentru a ajunge la baza lui.

250 m mai încolo este și fratele lui, Turnul Negru, care este la fel de alb. ??‍♀️

Plimbarea este gratuită. ?

Turnul Negru, Brașov

Turnul Negru, dar alb din Brașov

Zidurile Brașovului

Zidurile Brașovului

6. Prima Școală Românească

La Brașov a apărut prima școală românească, care împarte acum aceeași curte cu biserica Sfântul Nicolae. Poți să vizitezi locul înrolat într-un tur organizat, care începe foarte frumos, cu vizitatorii așezați în bănci vechi, de lemn. Cu un instrument de scris și o călimară se face prezența scrisă. Este o călătorie interesantă în istoria educației românești. În anul 1583 s-au ținut aici primele cursuri în limba română!

Prima Școală Românească, Brașov

Sala de clasă de la Prima Școală Românească

Pe lângă sala de școală, muzeul mai găzduiește și o bibliotecă de 4000 de cărți vechi, printre care și una dintre cele mai vechi Biblii din țară, o tipografie, mii de documente care trăiesc în armonie cu numeroase alte obiecte muzeale.

Biletul de intrare costă 20 lei pentru adulți. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Suveniruri cu care poți pleca de la Prima Școală Românească

Suveniruri de la Prima Școală Românească

Arhive la Prima Școală Românească

Arhivă la Prima Școală Românească

7. Biserica Sfântul Nicolae din Brașov

O altă biserică gotică din Brașov, poate nu de aceleași dimensiuni ca Biserica Neagră, dar destul de frumoasă și ea. Este încă activă, se țin aici slujbe și alte procesiuni – este indicat să fii îmbrăcat cât de cât decent când o vizitezi.

În interior sunt picturi ale familiei regale. Au fost acoperite cu var, pentru a-i proteja de liderii comuniști și restaurate în 2004.

Intrarea este gratuită și nu ai voie să faci poze în interior.

Biserica Sfântul Nicolae din Brașov

Biserica Sfântul Nicolae din Brașov

8. Muntele Tâmpa, Brașov

Un fel de backdrop pentru centrul vechi din Brașov, muntele Tâmpa are 940 m și este numai bun dacă te lovește vreo poftă nebună de un hike scurt. Pe Tâmpa stă și celebrul semn care îl imită pe cel din Los Angeles, dar pe care scrie Brașov.

Plimbarea până sus durează aproximativ o oră. Dar dacă te simți obosit poți merge cu telecabina, în a cărei construcție a fost implicat și bunicul Anei. ?

Costul unei călătorii dus întors este de 25 de lei, pe care îi poți plăti și cu cardul.

Tâmpa, Brașov

Semnul de pe Tâmpa | Fotografii de la Primăria Brașov

9. Tur de mers pe jos

Exceptând urcarea pe Tâmpa, așa am văzut toate locurile de mai sus. În cadrul unui tur ghidat prin Brașov, care să ne arate cele mai importante locuri și să ne dea informații compacte și cuprinzătoare despre oraș. Am revenit apoi în locurile unde am simțit că am vrea să mai petrecem niște timp, dar pe care deja le cunoșteam.

Am văzut că cei de la Walk About oferă astfel de tururi, gratuite chiar.

Echipa Experience Romania la muncă

Echipa Experience Romania la muncă

10. Tur cu autobuzul turistic în Brașov

Căci da, Brașov are autobuz turistic – de-ală cu etaj descoperit cu care te poți plimba prin oraș, pe la cele mai importante obiective turistice.

Autobuzul face un traseu prin Centrul Vechi, spre Poiana Brașov până la Belvedere și apoi înapoi în Centrul Vechi. În timpul ăsta poți coborî prin diverse stații și aprofunda zonele pe care le găsești mai interesante.

Mi se pare foarte bun faptul că pe autobuzul ăsta sunt valabile biletele pentru transportul în comun din Brașov. Adică 4 lei pentru 60 minute sau 12 lei toată ziua. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Autobuz turistic Brașov

Am inaugurat autobuzul turistic din acest sezon

Pe lângă aceste activități, mai poți face și excursii de o zi, sunt multe locuri care merită în jurul Brașovului. Poți merge la cetatea din Râșnov, la Dino Park, la Castelul Bran sau un pic mai departe la Sinaia sau Cetatea Rupea.

Cetatea Râșnovului

Cetatea Râșnov, la 20 minute de Brașov

Cazare Brașov

Găsești la Brașov unități de cazare pentru mai toate gusturile și buzunarele.

Este un reprezentat al categoriei hotelurilor de top! Am venit aici ca parte a proiectului Experience Romania și am fost întâmpinați cu acorduri de pian încă de la intrare.

Locația este perfectă, în centrul centrului! Nu numai că aproape de orice obiectiv turistic, dar dacă te chinui un pic le vizitezi de la fereastră. Tâmpa se vede superb din cameră!

Aro Hotel, Brașov

Camera noastră de la Aro 

Camerele susțin cele 5 stele ale hotelului. Sunt decorate clasic, cu zonă de sitting, foarte curate, cu mochetă și toate utilitățile de care ai nevoie: mașină de cafea ❤️  (pentru mine puteau să se oprească aici), minibar, frigider, TV, Wi-fi, uscător de păr, produse de baie de la Rituals, aer condiționat.

Aro Hotel, Brasov

Priveliștea din hotel

Meniul restaurantului este și el parte din povestea luxurioasă! Am mâncat aici cel mai bun hummus sofisticat, urmat de tot feluri de mousse-uri, purée-uri și alte mâncăruri elaborate. Și cu un serviciu pe măsură – oameni super profesioniști și atenți.

Am avut și micul dejun inclus, și el foarte variat și prelungit până după ora 10:00, ca să nu te chinui să te trezești cu noaptea-n cap.

IMG_5357-min

Hummus fancy

Meniu restaurant Aro Brasov

Alte arhitecturi în farfurie, la restaurantul Aro

Au aici și un centru Spa & Wellness, cu saună și masaj. Și cu o piscină panoramică, care a fost gazda râsetelor și splash-urilor noastre zgomotoase.

Piscina Aro Hotel

Piscina este numai bună în zilele ploioase

Aro Hotel, Brașov

Jos este luminatorul de la piscină

Hotelul are și parcare dedicată, iar oaspeții au un discount de 50%.

Preț / noapte, cameră dublă: 170 euro.

Middle: Skay Loft

Foarte mult mi-a plăcut să stau aici, este o cazare de-asta specială, boutique, unde camera în sine este o destinație, nu doar un loc în care îți petreci noaptea.

Design-ul este piesa de rezistență, multe lucruri de descoperit în cameră. Cafetiera și frigiderul mi-au plăcut maxim. Se vede că și-au bătut capul cu materialele pe care le-au folosit, toate naturale, mult lemn, piatră.

Plus toate celelalte clasice ale unei cazări au fost bifate – curățenie, articole de baie, priveliște, Wi-fi, parcare.

Oamenii care operau locul au fost foarte prietenoși, capabili să îți transmită dragul față de afacerea pe care o operau. Numai laude, din toate punctele de vedere.

Și au și o locație bună, la o scurtă plimbare de centru.

Preț / noapte, cameră dublă: 84 euro.

Skay Loft, Brașov

Poză cu camera în care am stat la Skay Loft, de pe booking.com.

Am stat două nopți la hostelul ăsta și m-am simțit fix ca și cum aș fi fost în vizită la niște prieteni. Este genul meu de loc, aș mai sta încă o dată acolo.

Are acea atmosferă specifică hostelurilor, de comunitate și  hub social, de sufragerie unde se strâng toți la o vorbă, de tinerețe și veselie. Erau cazați mulți străini când am fost eu. Este chiar o casă, cu curte și scară interioară, unde îți lași papucii la intrare.

Au și versiuni de camere cu mai multe paturi, dar și camere private cu sau fără baie.

Locul este plasat într-o zonă turistică, lângă Piața Unirii.

Preț / noapte, pat în dormitor comun: 19 euro.

Rolling Stone Hostel

Sufrageria de la Rolling Stone Hostel

Restaurante Brașov

Înainte să zic orice despre Sub Tâmpa, trebuie să spun despre budinca de cozonac. Vaai, cum este! Feerie în farfurie! Un desert din cozonac reinventat și înghețată, ceva ce e musai de încercat. Poți să te duci doar pentru asta la Brașov și este ok.

Budincă de cozonac, Sub Tâmpa Brașov

Budincă de cozonac, Sub Tâmpa Brașov

Sub Tâmpa, Brașov

Masa e pusă la Sub Tâmpa

Altfel, tot locul este foarte mișto. Începând cu cărarea pe care mergi ca să ajungi la restaurant, pe o potecă pietonală prin pădure deasă. Și chiar și interiorul arată de parcă ar fi adus înăuntru verdele de afară. Multe plante, zone aerisite, terasă.

Și apoi mâncarea! Este impecabilă și delicioasă. Feluri de mâncare românești reinventate și remixate cu scop precis de a te face să nu te poți opri din mâncat. Am testat pasta de jumări, salata de vinete, burtă de vită cu aspect de calamar și multe tipuri de prăjituri, încoronate de cozonacul de care ziceam mai sus.

Sub Tâmpa, Brașov

Interior de la Sub Tâmpa, Brașov

Sincer, eu mai suspectez că atunci când au oaspeți programați, locurile pe care le vizităm în calitate de bloggeri se pregătesc mai sârguincios. Nu neapărat neconform cu realitatea, dar mai atent.

Însă am vorbit cu mai mulți prieteni care fuseseră anterior aici, iar părerile au fost în unanimitate „așa este mereu”. Așa de aranjat arată restaurantul, așa de prietenoși și primitori sunt angajații, așa de bune sunt mereu preparatele.

Plus că mai sunt și toate review-urile pe care le-am citit ulterior, toate cu slăvi și urale.

Platou cu brânzeturi la Sub Tâmpa

Platou cu brânzeturi la Sub Tâmpa

Salate românești reinterpretare, Sub Tâmpa

Salate românești reinterpretare, Sub Tâmpa

Cu mâna pe inimă și tastatură zic – este unul dintre cele mai bune restaurante din țară. Dintre cele pe unde am mâncat eu, desigur.

Și prețurile sunt chiar decente, cu 80 – 100 lei mănânci un prânz.

La Sub Tâmpa am data mâna cu primarul din Brașov

La Sub Tâmpa am data mâna cu primarul din Brașov

Băile de la Sub Tâmpa

Și băile de la Sub Tâmpa sunt speciale

Un alt restaurant din Brașov care ne-a așteptat cu masa pusă a fost Cucinino, un pasta bar situat chiar în centrul vechi.

În meniu mai au și pizza, salate, supe și antreuri, preparate clasice ale bucătăriei italiene, dar cu un twist în stilul restaurantului. Și aici recenziile au fost foarte bune, este clar un restaurant la care mă prezint cu următoarea ocazie cu care ajung la Brașov.

Pentru preparate clasice și cinstite românești, am mers la Casa Românească, în Piața Unirii. Foarte gustoasă mâncare lor, care vine în porții mari. Sunt o grămadă de opțiuni în meniu, îți ia ceva timp până îl parcurgi pe tot.

Terasa arată bine, umbroasă, iar oamenii primitori. Este o opțiune de luat în seamă dacă vrei un loc cu specific local. Plus că prețurile sunt mai mult decât ok, poți mânca ușor un prânz cu 70 lei.

Piața Unirii, Brașov

Piața Unirii, Brașov

Ca excursie de zi, noi am mers la Tiny House Festival, organizat la Râșnov. Am văzut aici niște minunății de căsuțe – frumoase, colorate, luminoase, decorate și generatoare de exclamații de tipul „vreau și eu”.

Au fost 15 constructori români prezenți și peste 30 de item-uri – căsuțe mobile și modulare, corturi de glamping, căruțe gata mobilate, ciubăre și altele din categoria asta. Vedetă a fost căsuța din oglinzi, care reflecta tare frumos verdele înconjurător.

Tiny House Festival

Căsuță de la Tiny House Festival

Prin locuințele astea mobile am putut să ne plimbăm, să ne așezăm la masă, să ne minunăm cât de multe încap într-un spațiu așa mic, și să ne imaginăm cum ar fi să locuiești aici, măcar și pentru câteva zile în vacanță.

A fost un adevărat succes festivalul, atât de multă lume a venit încât s-a prelungit pentru un nou weekend. Plus că organizatorii au anunțat o ediție mai mândră și mai amplă pentru această toamnă, în București.

Dacă ești interesat de subiect poți să urmărești site-ul Tiny House Festival, pentru update-uri și date noi.

Zonă de lenevit la Tiny House Festival

Zonă de lenevit la Tiny House Festival

Interior de cășuță mică. Ce mai mică.

Interior de căsuță mică. Ce mai mică.

Am ajuns la Brașov ca parte a Experience Romania. Este un proiect al prietenilor noștri de la Always Summer, care, foarte entuziasmați și sârguincioși, și-au propus să promoveze România ca destinație de luat serios în calcul de către turiștii străini atunci când se gândesc unde să meargă în vacanță.

Eu, pozând în blogger, la Experience Romania

Eu, pozând în blogger, la Experience Romania

Este deja a 6a ediție când aduc oameni din domeniul călătoriilor – bloggeri, influenceri și alți creatori de conținut, de afară, dar și români, cărora le arată zonele frumoase din țara noastră.

Proiectul este adus la viață de Anda și Tudor și comunitatea de voluntari pasionați de țara lor, pe care ei reușesc să o aducă și să o mențină implicată. Pe lângă voluntari, mai au o serie de parteneri privați care îi susțin, cum sunt restaurantele sau hotelurile.

Sub Tâmpa, unul dintre restaurantele partenere

Sub Tâmpa, unul dintre restaurantele partenere

Sunt foarte mândră când sunt parte din astfel de acțiuni. Pe de o parte pentru că mi se pare o recunoaștere așa de frumoasă față de În Sandale. Și-apoi, că am ocazia să interacționez cu pasiuni.

De la hotelurile la care am stat, la restaurantele care au pregătit lucruri așa de bune pentru noi și ne-au primit ca pe oaspeți importanți, la tururile pline de informații și la festivalul de căsuțe mici – toate au în centru oameni foarte pasionați, implicați, care își pierd nopțile gândindu-se cum să facă lucrurile mai bine și mai vizibile.

Poză făcută din camera de la Aro Hotel Palace

Poză făcută din camera de la Aro Hotel Palace

Tot la categoria oameni pasionați intră influencerii cu care ne-am întâlnit aici. Și nu doar pasionați, dar și creativi – mereu în alertă la oportunități de materiale, cadre artistice, scenarii care să pună în valoare produsele.

Unul dintre cele mai importante câștiguri la astfel de evenimente mi se pare posibilitatea de a-i saluta ca pe niște apropiați când ne-om mai vedea cu alte ocazii.

Oamenii de la Experience România și primarul

Oamenii de la Experience România și primarul

Cu oamenii ăștia am râs o grămadă, am ciocnit multe pahare și i-am bătut la cap dacă ne pot conduce și nouă mașina. Căci suntem în primul rând consumatori, apoi șoferi!

Ileana Petrache – cu care sper foarte tare să călătoresc prin vreo țară de-asta, mai greu de accesat. Și cu care sigur mă văd curând la bere.

Vikipedia – membru fondator al mașinii bețivilor, cu care am putut să râd la fel de tare de două ori despre aceleași lucruri, că nu ni le aminteam foarte bine de cu o seară înainte.

Alexandra Șerbu – alături de care am trecut prin momente periculoase când s-au încins spiritele și adolescenții de seară în Brașov.

Dragoș Bratoșin – care ne-a fost șofer sacrificat și care nu ne-a abandonat la greu.

SilTrips – care a făcut tot posibilul să ajungă la Brașov, deși părea că toate îi sunt potrivnice. Și care știa de În Sandale.

AnaPedia – draga de Ana, pe care o știu de când eram învățăcei într-ale bloggingului (eu nu am depășit momentul), care ne-a ghidat prin oraș și care a fost de 17 ori în Iordania!!

Another Side of Me – Dorina este o fată așa diafană și delicată. Și face așa niște materiale frumoase și colorate.

Surorile Călătoare – pe care deja le știam de la excursia de o zi în Delta Dunării.

Alexandra Călinoiu – cu care mi-ar fi plăcut să schimb mai multe cuvinte, dar pe care o știam deja de pe Olteancă în Deplasare.

Gabriela Ciohodaru – pe care am cunoscut-o acum și pe care o urmăresc pe canalele de social media. Uneori pare că o urmăresc și pe la întâlnirile de pe roof top.

Călătorul Digital – care se dă cu bicicleta și de la al cărui junior avem replica „da’ mâncarea când vine?”

Iohanna – cu poveștile ei din Olanda despre biciclete și lalele.

Miss Tilly and Me – care a venit tocmai de la Londra să vadă frumosul Brașov și care a mai rămas să petreacă câteva zile în căsuțele de la festival.

PatriPlanner – Patricia a călătorit din Spania și a fost și intervievată de echipa primarului din Brașov.

Alexandra Nica – care sunt sigură că ar fi putut muta mașina de înghețată de la Râșnov la București.

Alex Ștefan – pasionat de voluntariat și fotograful nostru de serviciu.

Andras Ferencz  – care a aduc a adus în grup cel mai tânăr participant la proiectul Experience Romania.

Bloggeri spre Sub Tâmpa

Bloggeri spre Sub Tâmpa

Dacă ai nevoie de alte detalii despre Brașov lasă un comentariu și o rog pe Ana să răspundă, că doar e prima ei casă. :)) Nu uita să verifici și celelalte articole de pe În Sandale, pentru inspirație și recomandări de călătorii.

Iar dacă ți-au plăcut articolele poți să te abonezi la newsletterul În Sandale, care să te anunțe când apar povești noi pe blog. Totodată, mi-ar plăcea să ne împrietenim și pe Instagram și Facebook.

Pregătiri la Tiny House Festival

Pregătiri la Tiny House Festival

Clădiri îndrăznețe la Brașov

Clădiri îndrăznețe la Brașov

Desene pe garduri în Brașov

Desene pe garduri în Brașov

Brașov

Brașov

Strada Sforii, Brașov

Strada Sforii, Brașov

Mereu traficata Stradă a Sforii

Mereu traficata Stradă a Sforii

Piața Sfatului, Brașov

Piața Sfatului, Brașov

Centrul vechi din Brașov

Centrul vechi din Brașov

Străzi în Brașov

Străzi în Brașov

Piața Unirii, Brașov

Piața Unirii, Brașov

Autobuzul turistic Brașov

Autobuzul turistic Brașov

Brașov, România

Brașov, România

Eu în Brașov

Eu în Brașov

Poarta Schei

Poarta Schei

Poarta Ecaterina, Brașov

Poarta Ecaterina, Brașov

Biserica Sf. Nicolae, Brașov

Biserica Sf. Nicolae, Brașov

Foarte frumoase clădirile în Brașov

Foarte frumoase clădirile în Brașov

Comments:

  • iulie 4, 2023

    Super articolul!

    reply...

Comentează ceva...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.